top of page
logo mako fuegos y vinos

Enjoy the best Patagonian Gastronomy!

MENÚ DE AÑO NUEVO
NEW YEAR'S EVE MENU

31 de diciembre 2024

december 31st 2024

El menú de Año Nuevo estará acompañado por vinos de Bodega Sophenia.

New Year's Eve’s Menu will be paired with Bodega Sophenia wines.

Ier PASO | Ist STEP​

SNACKS

Ceviche de merluza negra y mango.

Black hake and mango ceviche.

Pañuelo de masa philo con sashimi de Wagyu.

Phyllo dough handkerchief with Wagyu sashimi.

Profiterol relleno de humus de remolacha.

Profiterole stuffed with sweet root humus.

IIdo PASO | IInd STEP

Tiradito de trucha patagónica con brotes de nuestra Chacra.

Patagonian trout tiradito (Peruvian) with sprouts from our Orchard.

IIIer PASO | IIIrd STEP

Pulpo español con espuma de papa, aceite de oliva y pimentón De La Vera.

Spanish octopus with potato foam, olive oil & De La Vera paprika.

​​

IVto PASO | IVth STEP

Pâté en croûte de cordero, mollejas, riñones y espárragos.

Lamb pâté en croûte, sweetbreads, kidneys and asparagus.

Vto PASO | Vth STEP

Bife de Wagyu madurado con vegetales de nuestra Chacra.

Dry aged Wagyu beef with vegetables from our Orchard.

POSTRES | DESSERTS

Peras al Sauvignon Blanc & azafrán con helado de vainilla, canutillo de masa philo relleno de crema pastelera & pop corns de amaranto caramelizados.

Pears in saffron & sauvignon blanc with vanilla ice cream, phyllo dough filled with pastry cream & caramelized amaranth pop corns.

MESA DULCE | CANDY BUFFET

Pan dulce casero, chocolates, turrones, frutos secos caramelizados y bañados en chocolate.

Homemade sweet bread (panettone), chocolates, nougat,

caramelized & chocolate-covered dried fruit, nuts & almonds.

Where are we at!

Mako is strategically located on Av. Del Libertador, the main artery of the town of El Calafate.

 

It is very easy to access both for vehicles and for those who come walking, since it is close to the vast majority of hotels.

bottom of page