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Born in the Argentine Patagonia, Mako Group is a consolidated conglomerate of gastronomic businesses.

Each product ctreated by Mako Group merges the Patagonian essence with the highest standards of worldwide cuisine.

 

In 2013, Mako Fuegos & Vinos started operating with an exclusive gourmet service that has been awarded as the best elegant restaurant in Argentina by the renowned tourist portal TripAdvisor.

Its reception has an ideal bar for meeting with couple and / or friends.

 

The wine cellar is made up of wines from the best wineries and is in the best conditions to enjoy the pleasure of choosing a label.

 

In addition, each visitor can visit our organic garden, which we use daily in each of our dishes.

 

In 2016 we launched Mako Premium Bar, a different proposal from the original product, with the informality of a Patagonian bar and the gastronomic seriousness of Mako Fuegos & Vinos.

 

Hand in hand with the best international cuisine, and with careful attention, the Mako Group invites you to enjoy with all senses lunch, dinner, social events and business meetings.
 

Nuestro Chef: Matías Villalba

 

Se inició como cocinero en el restaurante “La Casona del Toboso” de La Cumbre, Córdoba, perteneciente a la familia Rebaudino, y continuó su carrera en el restaurante “Oviedo” en Buenos Aires, a cargo del reconocido Chef Martín Rebaudino.

A sus 19 años fue Jefe de Cocina del emblemático Irish Pub “The Kilkenny” en Buenos Aires.

Sus prácticas continuaron en Europa en el restaurante con 3 Estrellas Michelin “Atrio” en Extremadura (Cáceres, España) a cargo de Tonio Perez y José Polo; en “Maison Bras”, en Laguiole (Francia) bajo el mando de Michel y Sebastián Bras.

Fue también Chef Ejecutivo de los restaurantes “Pascasio” y “Hotel Posada Los Álamos” en El Calafate,  y Chef Ejecutivo y creador de la gastronomía del “Hotel Crucero Santa Cruz” perteneciente a la empresa MarPatag (El Calafate, Parque Nacional Los Glaciares).

A sus 32 años creó el proyecto Mako, compuesto por un restaurante de cocina contemporánea patagónica (Mako Fuegos y Vinos) y un bar con tapas y finger food de diseño y una excelente coctelería bajo la premisa de utilizar en su producción elementos regionales de estación.

black and white photo of our chef matias villalba cooking patagonian lamb
one of our specialties: trout & red tuna tartar with avocado and melon ice cream, false yolk & mango caviar
logo mako fuegos y vinos

Av. del Libertador 1223 - El Calafate

Te: 2902 493414

Logo Mako Bar

Av. del Libertador 1202 - El Calafate

Te: 2902 491402

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